Antena Căutare

Scandal monstru la o nuntă din Reșița, după ce o femeie a murit în toiul petrecerii! Doi oameni, desfigurați de romii nervoși 

O nuntă care a avut loc la Reșița s-a transformat într-un scandal monstruos și a fost încheiată brusc, după ce petrecerea a fost întreruptă, în toiul nopții, de scrșnetul de frâne și de urletele mai multor nuntași care se aflau afară. 

O nuntă care a avut loc la Reșița s-a transformat într-un scandal monstruos și a fost încheiată brusc, după ce petrecerea a fost întreruptă, în toiul nopții, de scrșnetul de frâne și de urletele mai multor nuntași care se aflau afară.

Potrivit specialarad.ro, incidentul a avut loc în jurul orei 23:00, când pe Drumul Național 58 ce leagă Reșița de Caransebeș, în apropierea parcării, un autoturism cu numere de Arad, a lovit o femeia de aproximativ 50 de ani.

Potrivit presei locale, se pare că femeia ar fi încercat să traverseze drumul. A fost, însă, lovită în plin de o mașină și apoi transportată la spital. Din păcate, însă, femeia a murit la scurt timp, întrucât rănile suferite de aceasta au fost incompatibile cu viața.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De parcă nu era de ajuns, însă, mai mulți dintre nuntași, au ieșit din local și au năvălit cu ce au putut peste autoturism.

Şoferul şi pasagerul, au fost scoşi din maşină şi efectiv au fost desfiguraţi de loviturile nuntaşilor. Nici maşina nu a scăpat de furia acestora, fiind vandalizată, scrie infocs.ro.

Peste 150 de persoane au plecat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. La faţa locului au sosit poliţiştii de la DIIPIR şi jandarmii, care au oprit accesul în spital și au impus ordinea. Șoferul și pasagerul din mașina înmatriculată în Arad au multiple traumatisme și starea lor de sănătate este grav, fiind internași în spital, potrivit sursei citate.

Muncitorii au pulverizat, pe străzi, substanţe împotriva insectelor: "Oamenii erau în genunchi pe stradă de rău, cu... Cântăreața Teodora Pană, în centrul unui scandal! O vecină o acuză că i-a rupt mâna:”I-am zis ”cântăcioasă” și s-a năpus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x