Antena Căutare

Scapam de ploi spre sfarsitul saptamanii. Vezi prognoza!

Maine, instabilitatea atmosferica ramane accentuata, mai ales dupa-amiaza, cand ploile, insotite de tunete si fulgere, isi vor face simtita prezenta pe suprafete extinse. Izolat ploile vor avea si caracter torential si sunt conditii de grindina. In restul zilei sunt sperante sa vedem soarele, iar la amiaza sunt maxime numai bune pentru o zi de vara: intre 22 si 30 de grade.



Fenomenele asociate instabilitatii atmosferice se mai raresc vineri. Soarele va fi mai generos, iar norii vin mai ales dupa-amiaza si aduc cu ei ploile cu tunete si fulgere, pe arii mai extinse la munte, in jumatatea vestica a tarii si sporadic in celelalte regiuni. Vantul se intensifica temporar la inceputul ploilor, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 31 de grade.

Bucurestenii vor avea parte de mai mult soare vineri. La pranz se vor inregistra 28-29 de grade, dar dupa-amiaza din nou sunt conditii pentru averse insotite de descarcari electrice.

Foto:Intact Images

UPDATE! Descinderi la sediul Petromin din Constanta... O familie din Dambovita a facut pe Sherlock Holmes si a prins hotul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x