Antena Căutare

Scenă revoltătoare, în trafic! Copil de șase ani, surprins la volanul mașinii, în timp ce conduce, încurajată de părinți. Fetița a fost la un pas de tragedie

O scenă revoltătoare surprinsă în trafic arată încă o dată că, în România, teribilismul face legea la volan.  O fetiţă de şase ani a condus pe străzile unui sat din Călăraşi, încurajată chiar de mama ei.

O scenă revoltătoare surprinsă în trafic arată încă o dată că, în România, teribilismul face legea la volan. O fetiţă de şase ani a condus pe străzile unui sat din Călăraşi, încurajată chiar de mama ei.

Aflată în braţele unui bărbat, copila claxonează şi încearcă să controleze maşina, în timp ce de pe sensul opus un alt autoturism se apropie periculos de ea. Imaginile au apărut pe reţelele de socializare şi au stârnit revolta a sute de internauţi, care cer pedepsirea celor responsabili.

Adulţii care îşi lasă copiii la volan pot face până la 3 ani de închisoare.

ACCIDENT UNGARIA. Povestea victimei care s-a urcat din întâmplare în microbuzul morții. Doi copii încă îl așteptă acasă:... Cum va fi vremea în acest weekend. Ce ne aduce prima zi de Rusalii: ploi torențiale, descărcări electrice şi grindină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x