Antena Căutare

Schimbare radicală! Șoferii STB nu mai au voie în tricouri, șlapi sau maiouri. De la 1 iulie, toată lumea în uniforme

Tricourile, şlapii, maiourile sau short-urile sunt interzise şoferilor STB. Noul cod vestimentar presupune costum şi cămaşă. Este decizia luată de Societatde Transport Bucureşti, după ce mai mulţi călători au reclamat felul în care se îmbracă la lucru angajaţii societăţii. Directorul STB a declarat că cine nu se va conforma acestei reguli nu va mai ieşi pe traseu.

Cămașă, sacou și cravată este noua uniformă a șoferilor Societății de Transport din București. De la 1 iulie, soferii STB nu se vor mai putea îmbrăca în tricouri, ci vor fi obligți să poarte costum. Adică o cămașă gri cu mânecă scurtă și un costum de culoare închisă.

Sunt reguli de care nu se bucură toți angajații. Aceștia afirmă faptul că pe mijloacele de transport este o căldură excesivă și o astfel de măsură i-ar chinui si mai mult!

Declarația pe proprie răspundere a devenit „declarație epidemiologică”. Unde suntem obligați să o prezentăm

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Călătorii sunt cei care au făcut reclamații Societății despre felul în care erau îmbrăcați șoferii și vatmanii. "Se îmbrăcau ca și cum erau la plajă, fără respect față de noi călătorii", spune o domnișoară.

Val de aer tropical, în România. Temperaturile vor urca până la 35 de grade, dar nu scăpăm de ploi! Ce se întâmplă cu vremea, în următoarele 24 de ore

Însă, nu totți sunt de acceași păerere, mulți îi compătimesc gândindu-se la căldurile pe care trebuie să le înfrunte vara, în mașini, fără aer condiționat. "Vara când sunt 40 de grade afră și trebuie să stai în uniformă, e cam incomod", spune o călătoare.

Vacanțele, în pericol! Nelu Tătaru vrea impunerea de restricții și posibilă carantină pe litoral și Valea Prahovei

Cei care nus e vor supune regulilor nu vor fi amendați, soluția este alta. Acestora nu li se va permite să urce la volan pentru a pleca în cursă. STB a cumpărat 15.000 de costume în valoare de aproximativ 3 milioane și jumătate de lei.

Declarația pe proprie răspundere a devenit „declarație epidemiologică”. Unde suntem obligați să o prezentăm... Noile măsuri de relaxare. Deschiderea restaurantelor și eliminarea carantinei se decid astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x