Antena Căutare

Scolile din 11 judete si Bucuresti si-au suspendat cursurile din cauza vremii

Peste 6.800 de unitati de invatamant din 12 judete si-au suspendat cursurile integral din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a anuntat, marti, ca potrivit situatiei inregistrate pana la ora 10.00, in judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Vrancea, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Calarasi, Olt, Ilfov, Giurgiu si in municipiul Bucuresti cursurile au fost suspendate integral.


De asemenea, in noua judete activitatea unitatilor de invatamant se desfasoara in mod normal, nefiind afectata de temperaturile scazute, iar in alte noua judete se inregistreaza maximum 10 unitati de invatamant in care nu se sustin cursuri.

ANM a prelungit pana pe 12 februarie, ora 10:00, avertizarea cod galben de ger pentru toate regiunile tarii. Meteorologii au prelungit si codul portocaliu de ninsori si viscol pentru opt judete din sud-estul tarii pana miercuri, 08 februarie, ora 02:00.

Sibiu: Retea de traficanti de bijuterii, destructurata de procurorii DIICOT... Codruta Kovesi l-a delegat inca sase luni pe Daniel Morar la conducerea DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x