Căutare Live

Se caută români pentru locuri de muncă în străinătate! Cum poți să aplici la un astfel de job și care sunt condițiile

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţia lucrătorilor români, prin intermediul reţelei Eures, un număr de 667 de locuri de muncă, cele mai multe în Spania, Germania şi Danemarca.

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziţia lucrătorilor români, prin intermediul reţelei Eures, un număr de 667 de locuri de muncă, cele mai multe în Spania, Germania şi Danemarca.

Potrivit datelor centralizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în Spania sunt disponibile 164 de locuri de muncă pentru agricultori, în Germania - 120, majoritatea pentru şoferi de camion şi salvamari, iar în Danemarca sunt 100 de locuri pentru lucrători în agricultură - culegători de mazăre.

De asemenea, Olanda oferă 56 de locuri de muncă, majoritatea pentru lăcătuş confecţii metalice, sudor şi culegător de căpşune, iar Polonia dispune de 40 de locuri de muncă pentru specialişti în relaţii cu clienţii.

Totodată, în Belgia sunt vacante 38 de locuri, cele mai multe pentru ciontolitor tranşator carne, Cehia - 30 (15 operator CNC, 15 forjor), Portugalia - 30 de locuri de muncă pentru culegător zmeură, mure şi afine, Slovenia - 30 de locuri muncitor asamblare producţie componente auto, Finlanda - 23 (12 lucrători sezonieri - culegători de căpşuni, zmeură şi mazăre, 10 măcelar/tranşator carne de pui, un ospătar, Luxemburg - 10 locuri pentru senior tehnician Chrome, Malta - 10 (operator matriţe plastic), Bulgaria - opt (patru matriţeri, patru turnători), Marea Britanie - cinci locuri pentru asistent medical, Norvegia - două locuri pentru frizer, iar Lituania oferă un post pentru manager vânzări.

Angajatorii din Spaţiul Economic European pun la dispoziție toate informațiile pentru cei interesați pe portalul oficial Eures, ec.europa.eu

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Eroina zilei! I-a salvat viața chiar când voia să se arunce în fața trenului. Modul în care a făcut-o este desprins din ...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri