Se închid terasele: „Nu meritați niciun bacșiș! Vă jucați cu focul!” Patronii restaurantelor pregătesc un protest uriaș

Ajunsi la fundul sacului, patronii de restaurante și terase au de gând să treacă la măsuri extreme. Astfel, pregătesc un protest gigant ce să convingă Guvernul că restricțiile la care sunt supuși sunt exagerate.

Reprezentanţii Organizaţiei Patronale HORA anunţă organizarea unui protesc paşnic, prin suspendarea activităţii.

Practic, timp de o oră, adică între 17 şi 18 nimeni nu va fi servit pe terase si, în loc de bun venit, clienţii ar putea găsi pancarte cu mesaje adresate celor de la guvern şi tuturor celor responsabili cu găsirea unor soluţii.

„Miercuri, între orele 17:00 şi 18:00 întrerupem vânzarea şi ne poziţionăm în faţa restaurantelor şi a teraseloc cu pancarte însoţite de mesaje ferme, prin care ne exprimăm, paşnic şi conform normelor de prevenire a răspândirii COVID-19, nemulţumirea faţă de măsurile adoptate” , transmit reprezentanţii Organizaţiei Patronale HORA, printr-un comunicat de presă.

„Vă jucaţi cu focul fără a ști să gătiţi”, „La felul în care ne-aţi trataţi, nu meritaţi niciun bacşiş”, „O industrie izolată, fără a fi testată” - sunt doar câteva dintre mesajele pe care vor să le transmită cei din domeniu, potrivit Observator.

Acţiunea se va desfăşura miercuri seara, iar din comunicatul patronatelor din domeniu se mai arată faptul că pierderile suferite până acum se ridică la aproape 70 % faţă de aceeaşi perioadă a anul trecut, în condiţiile în care peste 40% dintre afacerile din domeniu au ajuns să îşi suspende sau să oprească activitatea.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri