Antena Căutare

Se raceste vremea! Temperaturile vor scadea simtitor, iar la munte va ninge

Ceata de astazi este doar inceputul unei noi reprize de iarna. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor scadea simtitor, apar precipitatiile, iar spre sfarsitul saptamanii la munte va ninge.


"Incepand de miercuri noapte, vremea intra intr-un proces de schimbare. Pe parcursul serii se accentueaza norii in vestul tarii, acolo unde vor aparea si precipitatiile. Joi vremea devine inchisa, predomina ploile, dar vor fi si precipitatii restranse, iar la munte va ninge. Ninsorile nu vor fi insemnate, insa iarna mai serioasa va veni la inceputul saptamanii viitoare", a declarat meteorologul Silviu Grigore.

Astfel, de maine, cerul se va innora treptat in nord-vestul tarii si spre seara sunt conditii sa cada precipitatii slabe sub forma de ploaie si trecator lapovita.

In zonele joase de relief ceata va fi tot mai insistenta si izolat va cadea burnita. Maximele zilei de miercuri pornesc de la 0-1 grad in depresiunile intramontane din estul Transilvaniei si ajung la cel mult 7-8 grade in zona subcarpatica a Munteniei si Olteniei.

Incepand de maine, nici bucurestenii nu vor mai avea parte de mult soare. Ceata va persista, alaturi de burnita, iar maxima nu va reusi sa treaca de 3-5 grade.

De joi, temperaturile vor incepe sa scada si pot atinge valori intre -9 si 2 grade Celsius.

VEZI AICI CUM VA FI VREMEA PE ZONE IN URMATOARELE ZILE!

sursa:Jurnalul.ro

Aglomeratie la Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti... Atac informatic asupra Complexului Energetic Turceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x