Antena Căutare

Se va întâmpla în toate magazinele din 2020! Fondul Monetar Internaţional a facut anunţul

Va trebui să scoatem mai mulți bani din buzunare in toate magazinele din România, asta penru că prețurile vor continua să crească. Anunțul este făcut de Fondul Monetar Internațional care mai precizează si faptul că inflaţia de bază în România a crescut, parţial din cauza presiunilor venite din partea cererii interne.

Se va întâmpla în toate magazinele din 2020! Fondul Monetar Internaţional a facut anunţul
Fondul Monetar Internațional a anunțat ce ne așteaptă în 2020. În toate magazinele din România va trebui să scoatem mai mulți bani.

„În România şi Turcia, politica monetară trebuie să rămână restrictivă pentru a ţine sub control presiunile inflaţioniste şi a consolida credibilitatea politicii monetare”, susţine FMI.

Potrivit „World Economic Outlook”, publicat în luna octombrie, FMI şi-a revizuit în urcare estimările privind evoluţia preţurilor de consum în România în 2019, până la o creştere medie anuală de 4,2%, faţă de un avans de 3,3% preconizat în primăvară, în timp ce în 2020 preţurile ar urma să crească cu 3,3%, faţă de o majorare de 3% cât estima în primăvară.

Părinții lui Iulian Alexandru Bițică, chemați să identifice trupul băiețelului găsit mort în bazinul de deșeuri de la Pe... Mama lui Iulian, distrusă de durere: "Vorbeam pe furiș, taică-su nu îl lăsa. Copilașul meu mi-a spus că mama vitreg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x