Antena Căutare

Sector 7, reacție după ce un consilier îndemna românii să nu mai poarte măști: ”Când te crezi mai deştept decât toţi, s-ar putea să fii mai prost!” 

Videoclipul făcut public de un consilier de imagine care încuraja românii să nu mai poarte mască de protecție împotriva coronavirusului a stârnit reacții dure în mediul online, iar acum grupul de umor Sector 7 a făcut publică o parodie inedită. 

Sector 7, reacție după ce un consilier îndemna românii să nu mai poarte măști: ”Când te crezi mai deştept decât toţi, s-ar putea să fii mai prost!” 
Sector 7, reacție după ce un consilier îndemna românii să nu mai poarte măști: ”Când te crezi mai deştept decât toţi, s-ar putea să fii mai prost!”

Astfel, în videoclipul postat pe internet, cei de la Sector 7 i-au răspuns consilierului de imagine Cezar Ionaşcu care îndemna românii să-şi dea măştile jos, alături de mesajul „Sus inimile!“.

”Nu ştim noi prea multe, dar ştim că, atunci când vine vorba de pandemii, e mai bine să asculţi de medici, epidemiologi şi oameni de ştiinţă şi să nu asculţi ce zic croitorii cu privire la bulbucată. #PoartăMască”, a transmis Sector 7.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Explozie de infecții cu noul coronavirus în două județe din țară. Unde s-au dublat cazurile de COVID-19 în doar câteva zile

Iar mesajul umoriștilor nu se oprește aici: ”Sunt un om liber... am doar o rată de 40 de ani la bancă“, „Nu mi-e frică de virus, mi-e frică doar de 5G. Şi de ruşi, americani, păpădii, culoarea galben, oamenii din zodia Gemeni şi de întreţinere“, „Viorel şi Vulpiţa sunt nişte artişti subapreciaţi“, „Soluţia nu e să te protejezi, soluţia e să te împământeneşti! soluţia e să te încuscreşti... să te întortochezi, să te... înverzeşti! Bă, care e soluţia, m㔓, se arată în parodie.

Încă un focar de coronavirus în România. Doi copii, internați de urgență în spital după ce au fost infectați cu SARS-coV-2 la grădiniță. Alți 26 de copii sunt în izolare

Clipul se încheie cu mesajul „Când te crezi mai deştept decât toţi, s-ar putea să fii mai prost“.

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus a depășit 27.000

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

În România au fost confirmate, până acum, 27.296 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 1.667 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

O femeie a murit după ce a fost înjunghiată, într-un apartament din Sectorul 3. Nimeni nu-și poate explica ce s-a întâmp... E oficial! Românii infectaţi cu noul coronavirus nu mai pot fi obligaţi să stea în spital, în carantină sau izolare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x