Antena Căutare

Sediul OTV, perchezitionat din nou de procurorii DNA

Sediul OTV din Militari este perchezitionat de procurorii DNA, in legatura cu dosarul in care Dan Diaconescu si Doru Parv sunt cercetati pentru santaj si amenintare. Tot astazi, procurorii anticoruptie l-au audiat pe omul de afaceri Petru Paul Tardea, care in 2005 l-a denuntat pe Diaconescu in legatura cu fapte similare

Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile ar avea legatura cu redeschiderea unui dosar din 2005 in care Dan Diaconescu era acuzat de fapte similare de catre omul de afaceri Petru Paul Tardea. De altfel, Tardea a fost audiat miercuri la DNA in calitate de martor.

Dan Diaconescu si Doru Parv sunt acuzati de santaj, complicitate la santaj si amenintare. Ei au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile in dimineata zilei de 23 iunie. Magistratii Tribunalului Bucuresti au hotarat, doua zile mai tarziu, cercetarea lor in libertate.

Patronul OTV este acuzat ca l-a amenintat pe primarul comunei aradene Zarand, Ion Mot, atat direct, cat si prin intermediul lui Dorul Parv, realizator la acelasi post de televiziune, sa ii dea 200.000 de euro pentru a nu dezvalui "opiniei publice fapte reale sau imaginare compromitatoare pentru persoana respectiva, cum ar fi detinerea unei importante averi nejustificate sau efectuarea de tranzactii imobiliare ilicite".

Sursa, text si foto: jurnalul.ro

VIDEO! A ajuns la spital in coma alcoolica la numai 7 ani... Sistemul sanitar e la pamant: pregatim medici pentru altii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x