Antena Căutare

Seful Jandarmeriei Capitalei, Gavrila Pop, eliberat din functie

Seful Jandarmeriei Capitalei, Gavrila Pop, a fost eliberat din functie, joi dimineata. Ordinul a fost dat de seful Jandarmeriei Romane, Olimpiodor Antonescu. Potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax, motivul l-ar reprezenta lipsa de interventie la mitingul politistilor de la Palatul Cotroceni, din 24 septembrie.


In raportul trimis Ministerului de Interne se precizeaza ca Gavrila Pop a fost eliberat din functie din cauza managementului defectuos de care a dat dovada.

Decizia vine la o zi dupa ce secretarul de stat in Ministerul de Interne, Dan Fatuloiu, declara ca ar putea "sa cada capete" in urma raportului privind mitingul politistilor. Fatuloiu preciza ca, impreuna cu ministrul Traian Igas, va discuta, saptamana viitoare, cu premierul Emil Boc masurile ce trebuiesc luate in urma elaborarii raportului despre mitingul politistilor.

Pe 24 septembrie, dupa actiunea organizata de protest a sindicatelor din Politie si Penitenciare, in fata sediului Guvernului, majoritatea manifestantilor au plecat catre Palatul Cotroceni, unde au strigat si si-au aruncat caschetele nemultumiti de scaderea salariilor, jandarmii neintervenind. Protestul a avut loc in ziua in care ministrul Vasile Blaga sarbatorea zece ani de la infiintarea SMURD, la Targu Mures, la comanda ministerului ramanand Dan Fatuloiu.

In urma incidentului, ministrul Vasile Blaga a decis sa-si depuna demisia din functia de ministru al Administratiei si Internelor.

Un oficial sirian a lesinat in timpul discutiilor de la Vila Lac 1... Salariatii de la Finante ameninta cu proteste, dupa ce presedintele Basescu a blocat acordarea stimulentelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x