Antena Căutare

Seful vamii din Ploiesti, Cornel Costea, arestat pentru 29 de zile

Seful vamii din Ploiesti, Cornel Costea, a fost arestat vineri pentru 29 de zile pentru luare de mita. El a fost ridicat joi de anchetatori, direct din biroul vamal, in urma descinderilor din Vama Ploiesti.



Costea se crede la randul sau o victima: in urma cu doua saptamani a depus o reclamatie la politie ca este urmarit. Costel Costea pare si el insa doar un pion in scandalul spagii din vami.

Din ce in ce mai multe voci sustin ca Sorin Blejnar este regina. Fostului sef al Vamii Ploiesti, Diana Severin, sustine ca a fost data afara dupa ce a sesizat unele probleme. Seful ANAF neaga cu vehementa.

Vamesii ploiesteni au mai fost cercetati pentru fapte de coruptie. In 2006, 18 persoane printre care adjunctul sefului Biroului vamal Ploiesti, au fost ridicate sub acuzatii similare. Instanta nu s-a pronuntat nici pana acum in cazul lor. Saptamana aceasta a avut loc al 50-lea termen in dosar.

Perchezitia DNA la Vama Ploiesti a avut loc la doua zile dupa ce presedintele Basescu a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre evaziunea fiscala din comertul de legume si fructe. Liderul Romaniei ii avertiza pe toti cei care stiu ca incalca legea ca "nu mai pot dormi linistiti".

Sursa: antena3.ro

Romanii din Libia, adusi in tara cu un avion al MAE... Tot mai multi romani isi cumpara pistoale!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x