Căutare Live

UPDATE! Serban Huidu, cronica despagubirilor: cat valoreaza o viata pierduta

Cel mai mult, o viata pierduta valoreaza 240.000 de euro. Cel mai putin, niciun ban. In total, Serban Huidu va plati 360 de mii de euro pentru doua dintre victimele accidentului de anul trecut. Pentru al treilea mort, nu da nimic. Nimeni n-a cerut vreo despagubire. Huidu n-a asistat la verdict, iar reactia lui n-a surprins. Fostul realizator TV nu a dorit sa comenteze decizia instantei

120.000 de euro e pretul durerii. Atat au hotarat judecatorii ca va plati Serban Huidu fiecarui urmas al mortilor din accidentul pe care l-a provocat anul trecut. Sotia celuilalt sofer ramane insa neconsolata.

“Pai, astept sa intre la inchisoare pentru ca nu a fost accident”, spune Elena Balog

Cele 120.000 de euro daune morale pentru fiecare urmas sunt mai putin decat s-a cerut, dar mai mult decat se plateste in Romania in astfel de cazuri. Initial, pagubele morale erau stabilite la 800.000 de euro.

Anul trecut, Serban Huidu a provocat accidentul intr-o curba, la iesirea din localitatea Timisul de Sus. A intrat in plin in masina in care Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balog mergeau spre Bucuresti. Cei trei oameni au murit pe loc. Insa doar doua dintre victime aveau urmasi. Ei au fost cei care l-au dat in judecata pe realizatorul tv si au primit azi despagubiri.

Dar Huidu nu va plati nimic. Banii vor fi dati de societatea la care fosta vedeta de televiziune avea incheiata polita de asigurare. Aceasta ar putea ataca decizia judecatorilor.

Serban Huidu a fost condamnat de Judecatoria Brasov la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa. Familiile victimelor accidentului au facut recurs la decizia judecatorilor, urmatorul termen fixat la Curtea de Apel Brasov fiind abia anul viitor, in 31 ianuarie.

Taxele si impozitele in Capitala in 2013 raman neschimbate... EXCLUSIV! Poveste cutremuratoare: La doar 27 de ani, isi vinde un rinichi pentru a plati creditele...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri