Antena Căutare

Sfânta Filofteia, ocrotitoarea celor SĂRMANI! Uite ce E BINE SĂ FACI ca să ai parte de spor şi sănătate!

Pe 7 decembrie, creştinii de pretutindeni o prăznuiesc pe Sfânta Filofteia, dar puţini sunt cei care ştiu ce este bine să faci în preajma acestei sărbători.

Pe 7 decembrie, creştinii de pretutindeni o prăznuiesc pe Sfânta Filofteia, dar puţini sunt cei care ştiu ce este bine să faci în preajma acestei sărbători.

Cunoscută ca ocrotitoarea copiilor şi a tinerelor necăsătorite, Sfânta Filofteia a fost martirizată de propriul tată, primind coroana muceniciei la doar 12 ani.

Pentru a avea spor şi sănătate este bine să nu folosiţi în gospodărie obiecte ascuţite. Pâinea se va rupe, nu se va tăia. Acest obicei aminteşte de moartea Sfintei Filofteia, care a fost înjunghiată cu un cuţit.

Tot în această zi se fac rugăciuni speciale şi se dau pomeni celor săraci, în special copiilor. Se spune că în această noapte rugăciunile creştinilor se împlinesc. Cei care ţin această sărbătoare spun că praznicul fereşte familiile de necazuri şi boli.

Femeia înfometată de propria fiică, mărturii sfâşietoare! Vorbele ei îţi vor smulge lacrimi: "Nu mai aveam speranţe... Se întâmplă în România: De aproape o lună, un fenomen meteo foarte ciudat ne afectează sănătatea! Mare atenţie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x