Antena Căutare

Sibiu: Retea de traficanti de bijuterii, destructurata de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT au retinut 15 persoane din Sibiu, implicate in traficul cu bijuterii, informeaza Mediafax. Grupul infractional facea contrabanda cu bijuterii din aur aduse din Turcia in Romania. Politistii au gasit aproximativ 22 de kilograme de aur, in urma unor perchezitii la locuintele suspectilor.

Potrivit Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Alba Iulia, in cursul anului 2011, membrii gruparii au obtinut beneficii financiare substantiale din introducerea si comercializarea in mod ilegal pe teritoriul Romaniei, a unor cantitati insemnate de bijuterii din aur, provenind din Turcia.

Bijuteriile erau comercializate prin intermediul magazinelor de profil pe care invinuitii le administreaza in municipiul Sibiu, cu eludarea platii taxelor si impozitelor aferente bugetului de stat.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este de peste 2.400.000 de lei (540.000 de euro)

Mandatul lui Daniel Morar la conducerea DNA, prelungit cu 6 luni... Scolile din 11 judete si Bucuresti si-au suspendat cursurile din cauza vremii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x