Antena Căutare

EXCLUSIV!!! Soacra lui Vitalie Proca, principalul suspect in cazul tentativei de asasinat din cartierul Vitan, sare in apararea basarabeanului

Soacra lui Vitalie Proca, principalul suspect in cazul tentativei de asasinat din cartierul Vitan, sare in apararea basarabeanului. Este doar un tap ispasitor a declarat in exclusivitate pentru Observator, femeia. Ea spune ca nici macar condamnarea pe viata pe care a primit-o in Republica Moldova, nu ar fi fost meritata si face apel la presedintii Romaniei si Moldovei pentru ca Vitalie sa NU devina o victima a unui razboi politic

“Televiziunile romanesti au aratat portretul robot al persoanei care a comis atentatul. Acel om nu seamana deloc cu Vitalie”, a declarat Venera Gasparean.

Nu si pentru politistii din Romania, Marea Britanie si Rusia, care sunt convinsi ca Vitalie Proca e asasinul angajat de fratii Mararu sa-l ucida pe rivalul lor, Puiu Mironescu.

Pe langa tentativa de asasinat din cartierul Bucurestean Vitan, basarabeanul mai este principalul suspect intr-o alta tentativa esuata de asasinat. La Londra, unde tinta era bancherul rus German Garbuntov. “Au gasit sase gloante in mine. Am fost grav ranit si traumatizat. Cel mai urat lucru este ca m-a impuscat si a fugit, sperand probabil ca m-a ucis”, a marturisit bancherul.

“Pe materialele video din metroul londonez cu omul care se presupune ca ar fi autorul atacului asupra lui Gorbuntov, se vede ca el nu are nimic in comun cu Vitalie”, sustine mama partenerei presupusului asasin.

In plus, soacra lui Vitalie Proca este convinsa ca autorii celor doua tentative de asasinat sunt inca in libertate. “Statele Unite si Marea Britanie sunt tari in care e greu sa ajungi. Fiecare solicitant este verificat minutios. Vitalie nici nu a dorit sa mearga acolo vreodata”, a mai spus Venera Gasparean

Cu alte cuvine, Vitalie a fost toata viata omul nepotrivit la locul nepotrivit. Nici macar crima de care a fost acuzat acum multi ani nu ar fi comis-o. Femeia este convinsa ca, mai presus de toate, Vitalie este victima unui razboi rece politic dus intre Bucuresti si Chisinau.

“Ma adresez catre domnii Traian Basescu si Nicolae Timofti cu rugamintea sa preia sub control personal acest caz pentru ca Vitalie Proca sa nu devina victima a unor jocuri politice”, a tinut sa mentioneze soacra lui Vitalie Proca.

Glume de rasul cailor: "Lasagna nechezatoare" si "bucati adevarate de inorog"... Nu mai spargeti, s-a furat totul! Doar in ultimul an, casa unui barbat din Mures a fost jefuita de cinci ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x