Antena Căutare

Șoferul a intrat cu mașina în imobil și zidul s-a prăbușit peste o femeie, la Sibiu (FOTO)

Poliţiştii sibieni caută un şofer care a intrat cu maşina, noaptea trecută, în zidul unui imobil din localitatea Rusciori din Sibiu, pe drumul judeţean 143B, o femeie aflată în clădirea respectivă fiind rănită!

Șoferul a intrat cu mașina în imobil și zidul s-a prăbușit peste o femeie, la Sibiu (FOTO)
| sursa foto: oradesibiu.ro

Poliţiştii sibieni caută un şofer care a intrat cu maşina, noaptea trecută, în zidul unui imobil din localitatea Rusciori din Sibiu, pe drumul judeţean 143B, o femeie aflată în clădirea respectivă fiind rănită!

Potrivit IPJ Sibiu, imediat după producerea accidentului, şoferul şi un pasager aflat în maşină au fugit de la locul accidentului. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării şi găsirii celor două persoane.

Femeia rănită după ce zidul respectiv a căzut peste ea a fost transportată la spital, în stare de conştienţă.

Traficul în zonă nu a fost blocat în urma producerii acestui accident, mai menţionează informarea IPJ Sibiu.

Conform unei informări ulterioare a IPJ Sibiu, poliţiştii rutieri au reuşit stabilirea identităţii şoferului autor al accidentului, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Rusciori, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

"În cauză s-a deschis un dosare de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, respectiv vătămare din culpă", mai precizează reprezentanţii IPJ Sibiu.

Bogdan a dispărut de acasă acum trei săptămâni. Familia îl caută cu disperare... UPDATE: Rezultate Loto 6/49 azi, 14 aprilie 2019. Numere extrase 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x