Antena Căutare

Sorina, românca moartă într-un accident rutier, în Marea Britanie, era epuizată din cauza serviciului: ”Rămăsese peste program înainte de tragedie!”

Sorina Gheorghe, tânăra româncă moartă în accidentul produs pe autostrada M5 din Marea Britanie, era epuizată din cauza serviciului atunci când și-a pierdut viața, potrivit investigațiilor. 

Sorina Gheorghe, tânăra româncă moartă în accidentul produs pe autostrada M5 din Marea Britanie, era epuizată din cauza serviciului atunci când și-a pierdut viața, potrivit investigațiilor.

Sorina se afla într-un Peugeot în momentul în care s-a ciocnit puternic de un Land Rover 4X4. Se pare că aceasta se speriase de o dubiță în timpul unei depășiri, cu puțin timp înainte de impactul fatal. Ba mai mult iubitul ei, Cristian Miculaiciuc, era blocat în trafic alături de mii de șoferi atunci când a aflat că victima era chiar partenera lui de viață, conform Observator.tv.

În urma investigațiilor desfășurate de autoritățile britanice, românca își luase un nou job, cu doar trei săptămâni înainte de tragedie, și în ziua anterioară stătuse peste program la fabrica în care lucra.

Citește și: O tânără româncă a murit într-un accident cumplit în Anglia! Iubitul ei era blocat în trafic, în spatele ei. „Sufletul meu frumos!”

Ba mai mult, potrivit The Sun, Sorina era îngrijorată de faptul că trebuie să conducă pe autostrăzile din Marea Britanie, fiind ”începătoare, lipsită de încredere și agitată.”

Mama ei a declarat că, înainte de accident, tânăra s-a plâns de oboseală și dureri de cap. "Cred că avea prea multe pe cap, făcea foarte multe. Nu era un șofer încrezător și se plângea că drumurile sunt mai late, cu mai multe mașini în Regat", a declarat femeia.

Conform sursei citate, pe imaginile surprinse de camera de bord se poate observa cum cum românca a încercat să depășească de trei ori, dar a pierdut controlul volanului după ce nu a observat dubița albă cu trailer. A încercat să se încadreze rapid, evitând impactul la limită, iar apoi, pentru a recăpăta controlul, a virat spre exterior și a frânat puternic.

"Cu un șofer începător tendința e de a apăsa frâna, deși a nu frâna este de multe ori mai bine", a spus un specialist din cadrul anchetei.

Citește și: Un român blocat în trafic din cauza unui accident rutier a aflat că victima era chiar iubita lui! Tânăra n-a putut fi salvată

De altfel, Sorina "era foarte obosită și suferea de o alergie" la momentul impactului, a declarat un investigator.

Sorina, românca moartă într-un accident rutier, în Marea Britanie, era epuizată din cauza serviciului: ”Rămăsese peste program înainte de tragedie!”

Accidentul a avut loc la începutul lunii aprilie, în jurul orei 5:40. Un paramedic care se afla și el în trafic a încercat să o salveze pe tânără, dar nu a putut face nimic pentru ea. De asemenea, în momentul impactului, iubitul tinerei era la câteva sute de metri, el fiind blocat în trafic de peste o oră în momentul în care a fost anunțat că partenera lui de viață a murit: ”Am ajuns pe M5 în jurul orei 9:00, iar accidentul a avut loc la ora 5:40. Aveam de făcut livrări în direcția respectivă. Am aflat după o oră de stat la coadă”, a declarat Cristian.

Tanti Viorica a salvat peste 500 de vieți cu sângele ei! Așa arată o eroină de 69 de ani, după ce a donat 75 de litri (F... O zi la ștrand s-a transformat în tragedie. Un copil a fost lăsat să moară de salvamarii care ar fi trebuit să îl păzeas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x