Antena Căutare

Spitalele devin pline de bolnavi tot mai tineri. Criza COVID va atinge un prag inimaginabil! Sunt prevăzute peste 800 de cazuri în mai puțin de o zi

Avem tot mai mulţi bolnavi şi tot mai puţine locuri în spitale. Institutul Marius Nasta din Bucureşti nu mai poate primi niciun pacient cu coronavirus, pentru că nu mai are unde! Iar situaţia este aceeaşi în mai multe spitale din ţară. Chiar şi secţiile de Terapie Intensivă, unde sunt internaţi acum 273 de bolnavi, cedează rând pe rând.

O nouă zi cu un nou record negativ. Numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns la 799. Sunt cele mai multe îmbolnăviri de la începutul pandemiei.

Chiar şi aşa pacienţii infectaţi cu SARS COV-2 continuă să se externeze la cerere. Până acum 823 au ieşit din spitale.

ALERTĂ! Raed Arafat anunță un record negru: "România va raporta peste 800 de cazuri, iar în București nu mai sunt locuri la ATI"

Între timp după săptămâni de negocieri între Putere şi Opoziţie s-a votat, în sfârşit, şi legea carantinei şi izolării. Actul normativ nu poate fi încă aplicat până nu ajunge la Cotroceni pentru promulagare.

Ce este de fapt coronavirusul? Medicul Virgil Musta, mesaj lămuritor pentru toată lumea: "Au înțeles greșit, creează probleme"

Argeşul pare să devină noua Suceava. Sunt 105 cazuri noi în judeţ, cele mai multe din ţară înregistrate în ultimele 24 de ore. Medicii fac un apel disperat către Guvern și către oameni: au nevoie de paturi, de personal medical și ca bolnavii sa nu mai umble liberi pe stradă. Vorbele lor insa n-au ecou.

Raed Arafat prevede o explozie imensă de cazuri noi de coronavius, 800 într-o singură zi. Potrivit secretarului de stat în MAI, în spitalele din Bucureşti, pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 nu mai era, vineri după-amiază, niciun loc liber la terapie intensivă.

Este o situație care nu s-a mai întâmplat în București și intervine în ziua în care România a înregistrat un record absolut de îmbolnăviri în 24 de ore - 799 în întreaga țară.

Numărul cazurilor din ATI era, în momentul anunțării datelor la ora 13:00, de 273 pe întreaga țară, dar între timp au mai crescut și se apropie de 280, a spus Raed Arafat la Digi24. Este vorba despre Institutul Matei Balș, Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, Institutul „Marius Nasta” și spitalul militar de campanie.

Accident la limita tragediei! O depășire nergulamentară a trimis cinci persoane pe patul de spital, una se află în stare... Coronavirusul, scăpat de sub control?! Dr. Beatrice Mahler: ”În realitate, numărul bolnavilor este mult mai mare, în jur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x