Antena Căutare

Summer Stultz a crezut că "s-a născut să fie grasă", dar a reușit să își schimbe viața după un episod dramatic. Cum arată acum

Summer Stultz are o poveste impresionantă în spate. Încă de mică, a avut probleme cu greutatea, dar după un episod dramatic, tânăra a reușit să își schimbe viața și a slăbit mai multe de jumătate din kilogramele pe care le avea. Iată prin ce a trecut.

După o tentativă de suicid, o tânără de 25 de ani și-a schimbat complet viața și a slăbit mai mult de jumătate din kilogramele pe care le avea. Povestea ei a fost relatată aici.

Summer Stultz a crezut că "s-a născut să fie grasă", dar a reușit să își schimbe viața după un episod dramatic. Cum arată acum

Summer Stultz provine din Virginia. Ea a reușit să dea jos aproape 100 de kilograme, ajungând de la 186 de kilograme la 88 de kilograme. Tânăra a avut probleme cu greutatea încă din copilărie și a crescut crezând că "s-a născut să fie grasă". După o tentativă de suicid, tânăra și-a schimbat complet viața.

Summer a declarat pentru Truly, canalul de YouTube: "Ce m-a determinat să slăbesc a fost faptul că am ajuns în cel mai de jos punct al vieții mele - am simțit că nimeni din jurul meu nu mă înțelegea, nimeni nu putea să perceapă ce mi se întâmplă, că nimeni nu mă poate ajuta și am simțit că sunt complet singură".

Citește și: Mulți sunt uimiți când văd cum arăta această tânără înainte de-a slăbi. Kassidy Riekins avea 118 kilograme

"Am realizat că nu mă pot întoarce la aceeași viață pe care o aveam sau întâmplarea aceea s-ar putea repeta. Când m-am trezit, fiind pe patul de spital, și le-am privit chipul părinților mei, atunci am simțit că s-a produs schimbarea în mine însămi", a mai spus ea.

După episodul dramatic, când a încercat să își ia viața, tânăra a decis să facă schimbări majore. S-a apucat să țină dietă și să facă exerciții fizice, astfel că a reușit să dea jos zeci de kilograme. Și-a stabilit obiective mici, dar realizabile, și-a monitorizat progresul ținându-și un jurnal, lucruri care îi ajută foarte mult pe cei care vor să slăbească, spun specialiștii care au făcut cercetări în acest sens.

Totuși, faptul că a slăbit atât de dramatic a lăsat-o pe Summer cu piele întinsă în exces, așa că a fost nevoită să apeleze la chirurg ca să scape de ea. După această intervenție, tânăra poate să spună că, într-adevăr, simte că este alt om, are mult mai multă încredere în ea însăși și nu îi mai este rușine să iasă în public.

Citește și: Avea 140 de kilograme atunci când a renunțat la un aliment preferat. Peste un an, nimeni nu a mai recunoscut-o pe Claire Friend

Ea a declarat, conform Fit & Well, după operație: "De fiecare dată când merg afară, când sunt în public, mă simt confortabil, mă simt ca orice om normal. M-am comportat exact ca o omidă la începutul călătoriei mele, am trecut prin cocon și, în sfârșit, m-am eliberat și simt că sunt un fluture. Simt că sunt eu însămi, Summer, cea reală".

Rezultate extrageri Loto 15 august 2021. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plu... Michael Stomatuk e bărbatul "asaltat" și de femei, și de bărbați: "Toți mă vor, îmi spun mereu să-mi pără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x