Tânărul care a făcut scandal şi a distrus mobilierul într-o bancă din Brăila, cercetat şi pentru că a lovit-o pe o angajată a unităţii bancare

Poliţiştii au extins cercetările în cazul tânărului de 21 de ani din Brăila care a provocat distrugeri într-o bancă din Brăila, de unde nu a putut scoate o sumă de bani. El este cercetat acum pentru distrugere, dar şi pentru lovire sau alte violenţe, întrucât a agresat o angajată a unităţii bancare. Tânărul a fost internat la Psihiatrie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan, în urma cercetărilor făcute în cazul tânărului de 21 de ani care a provocat un scandal de proporţii într-o bancă din municipiu, producând şi distrugeri, s-a stabilit că, în timpul incidentului, una dintre angajatele unităţii a fost agresată de bărbat.

Astfel, în cauză se fac cercetări pentru distrugere şi lovire sau alte violenţe. Totodată, faţă de tânărul respectiv a fost luată masura internării medicale intr-un spital de psihiatrie.

Marţi dimineaţă, tânărul de 21 de ani, care este clientul băncii respective, a mers la o unitate din municipiul Brăila pentru a-şi scoate o sumă de bani dintr-un cont. Pentru că nu îndeplinea condiţiile necesare care să permită realizarea acestei tranzacţii, mai precis pentru că avea cartea de identitate expirată, tânărul s-a înfuriat, a început să ameninţe angajaţii băncii şi a distrus mobilierul din jur.

Ulterior, el a părăsit unitatea bancară, dar a fost prins de jandarmi, încătuşat şi predat Poliţiei.

Sursa : news.ro

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri