Antena Căutare

Taximetrist din Galati, dat disparut de trei zile

Valentin Andries a lucrat toata viata lui ca inginer. Acum un un si jumatate, insa, dupa ce s-a pensionat, s-a angajat la o firma de taximetrie, sa mai faca un ban. Nu stia ce avea sa urmeze.

In dupa-amiaza zilei de 26 noiembrie, barbatul a efectuat o cursa cu doi barbati necunoscuti, catre comuna Cudalbi, si nu a mai revenit.

Comanda n-ar fi fost luata prin dispecerat. Cei doi clienti l-ar fi sunat pe mobil. Se pare ca taximetristul i-ar mai fi dus pe acestia catre o alta destinatie si in urma cu doua zile. A fost anuntata si Politia, iar, la 24 de ore de la disparitie, barbatul a fost dat in urmarire generala.

Valentin Andries are 1,72 metri inaltime, constitutie astenica, fata ovala, par saten, ondulat si ochi verzi. La data disparitiei purta o vesta matlasata din fas de culoare neagra si pantalon jeans de aceeasi culoare. Barbatul poarta in permanenta ochelari de vedere. Cine poate da informatii despre el este rugat sa sune la 112.

Cum poti salva timp si bani prin mediere: "Ne vedem la tribunal!" vs. calea amiabila... A condus 100 de kilometri mort de beat, insa l-au tradat anvelopele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x