Antena Căutare

Teroarea albă a început! La munte iarna și-a intrat deja în drepturi și șoferii coduc în condiții grele!

La munte ninge viscolit, iar vântul - în unele zone - depăşeşte şi acum 100 de kilometri pe oră! Încă de dimineaţă, pe Valea Prahovei traficul rutier a fost blocat.

La munte ninge viscolit, iar vântul - în unele zone - depăşeşte şi acum 100 de kilometri pe oră! Încă de dimineaţă, pe Valea Prahovei traficul rutier a fost blocat.

Mai multe camioane nu au reuşit să facă faţă serpentinelor și mai multe maşini s-au tamponat.

În timp ce o persoană este dusă la ambulanţă, şoferii maşinilor lovite încearcă să explice cum s-a produs, în doar câteva secunde, carambolul.

După câteva minute vine şi răspunsul. Cele trei maşini pur şi simplu au derapat.

Ninge abundent în staţiunea Predeal, iar deja pe drumul naţional s-au depus trei centimetri de zăpadă. Şi vizibiliatea este extrem de scăzută. Iar viteza cu care maşinile rulează în acest moment nu depăşeşte 30 de kilometri pe oră.

Un lucru e sigur, se circulă în condiţii de iarnă pe toată Valea Prahovei. În această dimineaţă, DN 1 a fost blocat pe sensul de urcare. Pe şoseaua acoperită de zăpadă amestecată cu gheaţă, la Buşteni şi la Predeal au avut loc mai multe tamponări. Probleme au fost și pe drumul care leagă Predealul de Râșnov. Mai multe camioane nu au putut trece de serpentine.

În Braşov, în această dimineaţă, trenurile au avut întârzieri de peste o oră după ce vântul puternic a doborât mai mulţi copaci pe calea ferată.

Nămeţii sau drumurile închise însă nu i-au speriat pe teribilişti. La o zi după ce Transfăgăşanul a fost închis, un bărbat s-a avântat cu maşina până nu a mai putut înainta. Şi de parcă nu ar fi fost de ajuns, s-a şi mândrit cu gestul lui în direct, pe Facebook. Acum este căutat de poliţie şi riscă să rămână fără permis, dar şi să plătească o amendă.

În judeţul Suceava a nins viscolit aproape toată noaptea. Şi în Maramureş, stratul de zăpadă a creat probleme. Mai mulţi şoferi au făcut cale întoarsă după ce nu au mai putut înainte de alţii care nu aveau cauciucuri de iarnă. Cei pregătiţi însă au doar o grijă. Să admire decorul de poveste. Zăpada are peste 20 de centimetri.

Locuri de muncă pentru români. Salarii de peste 7000 de lei și cursuri de pregătire profesională gratuite... Șase zile libere pentru angajații nefumători! Nu este nicio glumă. Anunțul făcut de șefii companiei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x