Antena Căutare

Traficul rutier, dat peste cap de ninsori si viscol. Vezi zonele afectate!

Zapada si viscolul au dat peste cap traficul rutier pe mai multe drumuri nationale si zeci de drumuri judetene. Cel mai greu s-a circulat in judetele Buzau, Ialomita, Tulcea, Vrancea, Galati, Calarasi si Braila. Circulatia este in continuare inchisa pe unele drumuri nationale si se desfasoara in conditii de iarna in aproape toata tara. De asemenea, traficul rutier pe cele doua autostrazi se desfasoara cu dificultate.

In judetul Vrancea, drumul national 23B intre Maicanesti si Ciorasti este blocat de mai bine de 24 de ore. Desi utilajele de deszapezire au intervenit, munca a fost in zadar din cauza viscolului. Devierea se face pe DN23A Focsani - Ciorasti.

Traficul este blocat in continuare si pe DN22 Ramnicu Sarat - Braila, intre localitatile Ramnicelu si Baile, judetul Buzau. Pe raza judetului Braila exista doar restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, iar devierea se face pe ruta DN2 Ramnicu Sarat - Focsani, DN23 Focsani - Braila.

Drumuri nationale cu circulatia ingreunata

- DN 21 (Insuratei, judetul Braila)
- DN 22 (Gradistea - Braila)
- DN 22D (Macin)
- DN 23B (Maicanesti - Ciorasti)
- DN 2C (Costesti - Padina)

Probleme sunt si pe cele doua autostrazi. Circulatia rutiera pe A1 Bucuresti - Pitesti si pe A2 Bucuresti - Constanta se desfasoara cu dificultate, in conditii de iarna, din cauza ninsorii abundente, nefiind semnalate insa blocaje.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane ii sfatuieste pe soferi sa adopte o maniera prudenta la volan, sa circule cu o viteza adaptata permanent conditiilor meteo-rutiere si sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculul dinainte, pentru a nu fi implicati in evenimente nedorite.

Sursa: Antena3

UPDATE! 24 Ianuarie, zi de sarbatoare a romanilor: Basescu, huiduit si la Focsani... Tramvaiele de pe linia 41, blocate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x