Tragedie într-o gară din județul Prahova! Un copil de 12 ani s-a electrocutat încercând să se suie pe un tren

Un copil în vârstă de 12 ani s-a electrocutat, sâmbătă după-amiază, în halta de cale ferată din satul Inoteşti, în judeţul Prahova.

Un copil în vârstă de 12 ani s-a electrocutat, sâmbătă după-amiază, în halta de cale ferată din satul Inoteşti, în judeţul Prahova.

Primele date arată că băiatul s-a urcat pe un tren, iar când au ajuns la el echipajele de prim ajutor era inconştient, fiind electrocutat.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratuloui pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, echipajele SMURD au intervenit, sâmbătă după amiază, în comuna Colceag, în gara din satul Inoteşti, unde un copil s-a electrocutat.

Când au ajuns salvatorii la el, băiatul în vârstă de 12 ani, era inconştient, iar medici nu au putut face altceva decât să declare decesul, în condiţiile în care copilul era carbonizat, au declarat oficiali de la Serviciul de Ambulanţă Prahova.

Noi detalii cumplite în cazul româncei care a stat zece ani închisă într-un beci! Femeia ar fi rămas însărcinată de cel puţin 30 de ori

Potrivit acestora, mai mulţi martori le-au povestit medicilor că băiatul s-a urcat pe vagonul unui tren, arată news.ro.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ultimele știri