Antena Căutare

Tragedie: Un copil de numai un an si sapte luni a murit dupa ce a cazut in gol de la etajul patru

Caz socant in Sighetu Marmatiei! Un copil de numai un an si sapte luni a cazut in gol de la etajul patru al unui bloc. In tot acest timp, tatal copilului, singurul care se afla cu bebelusul in apartament, dormea dus. Din pacate, copilul nu a mai putut fi salvat.

Nenorocirea s-a intamplat in timp ce tatal copilului atipise la televizor. Vecinii au auzit o izbitura puternica si au iesit sa vada ce s-a intamplat. "Am iesit la geam si cu greu am observat o mogaldeata de om pe jos. Prima oara am crezut ca e o papusa. Am sunat imediat la Salvare, la 112", care a venit foarte repede, iar copilul inca mai sufla, mai misca, a declarat o vecina de bloc.

Potrivit Politiei, copilul, nesupravegheat, a sarit jos de pe un fotoliu care se afla langa geam si de pe care s-a suit pe marginea ferestrei.

Medicii au facut tot posibilul sa-l salveze pe micut, insa multiplele lovituri dobandite i-au afectat organele interne si, in cele din urma, copilul a murit in drumul spre spital.

Politia a deschis o ancheta pentru a stabili exact vinovatia tatalui, care va fi cercetat pentru neglijenta. Mama copilului este plecata la munca in strainatate.

Im memoriam Mile Carpenisan... Romania schimba ceasul: in noaptea de sambata spre duminica pierdem o ora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x