Antena Căutare

Otrava le-a afectat creierul! Cele trei fetițe au căzut din picioare după ce mama le-a spălat pe cap cu o soluţie pentru animale

Mama a folosit o soluţie toxică în loc de şampon, ca să-şi spele pe cap fetele, trei copile de șase, opt şi 11 ani. I-a fost teamă că cele mici au luat păduchi de la şcoală şi s-a gândit că o soluţie împotriva căpuşelor la animale le-ar ajuta. Fetițele au căzut din picioare rând pe rând, iar medicii spun că le-a fost afectat creierul. 

Mama a folosit o soluţie toxică în loc de şampon, ca să-şi spele pe cap fetele, trei copile de șase, opt şi 11 ani. I-a fost teamă că cele mici au luat păduchi de la şcoală şi s-a gândit că o soluţie împotriva căpuşelor la animale le-ar ajuta. Fetițele au căzut din picioare rând pe rând, iar medicii spun că le-a fost afectat creierul.

Trei surori au ajuns în stare gravă la spital, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o soluţie pe care o folosea şi împotriva căpuşelor la animale. Una dintre fete este în comă după ce otrava i-a afectat creierul, iar medicii fac eforturi să o salveze. Şi surorile copilei sunt în stare gravă.

Cele trei fetiţe nu se mai puteau ţine pe picioare. Mama a chemat ambulanţa, dar salvatorii nu au putut ajunge pâna la casa familiei, din cauza drumului. Medicii spun că substanţa acţionează ca o otravă în cazul oamenilor. Şi la animale se foloseşte diluată şi doar la recomandarea medicului veterinar.

Cum alegi covoarele potrivite pentru fiecare cameră din casa ta... Ploile torenţiale şi vijeliile au măturat vestul țării și vor cuprinde toată țara. Vijelia a rupt acoperișuri la Timișoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x