Tren blocat de 30 de ore pe ruta Galati-Bucuresti in localitatea Faurei

Reprezentantul CFR a anuntat miercuri dimineata in cadrul Comandamentului de Iarna situatia in trafic in ceea ce priveste circulatia feroviara. 157 de trenuri sunt in continuare anulate, in timp ce in alte cazuri oamenii stau de zeci de ore in frig dupa ce trenurile au ramas blocate.

Dintre rutele pe care se circula 4 trenuri au mari probleme. Este vorba mai ales de trenul 1572 care circula initial pe ruta Galati-Bucuresti si care transporta sute de pasageri. Acesta a ramas blocat in zona localitatii Faurei (Braila) timp de mai bine de 30 de ore.

Cei 400 de pasagerii au fost blocati in trenul InterRegio 1574 Galati - Bucuresti dupa ce in cursul zilei acelasi tren a ramas blocat in localitatea buzoiana C. A. Rosetti.

Autoritatile au reusit sa le aduca grisine, biscuiti si apa dupa mai multe ore de asteptari. In zona in care este blocat trenul se asteapta o locomotiva CFR Marfa de la Galati care va incerca sa urneasca trenul din loc astfel incat sa-si poata continua traseul, conform prefectului brailean Dumitru Popa.

Un tren de la Constanta la Bucuresti a facut 16 ore

Un alt tren a plecat luni de la Constanta, dar s-a blocat la Lehliu. Dupa 2 ore cele 450 de persoane au fost urcate in 6 de autocare. Pana la Bucuresti au mai facut alte 12 ore.

Foto: Intact Images

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri