Antena Căutare

Trupul studentei la Cambridge a fost găsit de un trib local. Au recunoscut-o după culoarea părului, haine și încălțăminte

Corpul Alanei Cutland a fost găsit, după mai bine de o săptămână de căutări, studenta s-a aruncat dintr-un avion în Madagascar pe 25 iulie. Descoperirea aparține unui trib local, care a luat pas la pas zona de savană.

Corpul Alanei Cutland a fost găsit, după mai bine de o săptămână de căutări, studenta s-a aruncat dintr-un avion în Madagascar pe 25 iulie. Descoperirea aparține unui trib local, care a luat la pas zona de savană.

Părinții fetei și autoritățile nu credeau că fata va putea fi găsită pentru că zona este dificil de străbătut, cu mlaștini, râuri și plină de animale carnivore. Însă localnicii au sacrificat o vacă, conform tradiției, pentru a avea noroc în căutări.

„Au găsit-o pe pământ și au recunoscut-o după păr, încălțăminte și haine” Trupul fetei va ajunge în Antananarivo cu un elicopter.

Accesele de paranoia suferite de tânără, comportamentul anterior dar și momentul când aceasta s-a aruncat în gol, s-ar datora medicamentelor împotriva malariei.

Alana se afla pe insula africană de opt zile pentru un proiect de cercetare care era finanțat de aceasta și care ar mai fi durat încă cinci săptămâni. Datorită faptului că lucrurile nu mergeau foarte bine, aceasta a decis să se întoarcă acasă, fiind însoțită la aeroport de către o profesoară.

Poliţia locală a declarat că aceasta era frustrată de cum mergea proiectul său de cercetare şi de aceea se întorcea acasă, în Marea Britanie.

Pilotul avionului a declarat că la momentul îmbarcării pe Alana o durea capul și că în cele zece minute de la decolare și până în momentul în care a sărit în gol nu a vorbit deloc. În momentul în care profesoara a încercat să o împiedice, aceasta nu a vorbit deloc, a încercat doar să se elibereze.

Rugăciunea care atrage binele în timpul Postului! Rostește-o în zilele de miercuri, vineri și duminică. Face minuni!... Amendată că a traversat strada prea lent: "Domnul meu, sunt bătrână, nu am putut mai repede!" Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x