Antena Căutare

Tulcea: 11 oameni au ramas pe drumuri, dupa ce casele le-au fost mistuite de flacari

11 oameni puteau sa arda de vii, aseara, in Tulcea. O casa in care erau noua suflete a luat foc si in scurt timp flacarile au cuprins si locuinta invecinata in care stateau doi batrani. Toti au fost salvati la timp din calea focului, dar trei dintre ei au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Nimic n-au reusit pompierii sa salveze din casa in care locuiau cele noua persoane. Flacarile s-au extins cu repeziciune si la casa invecinata in care se aflau doi batrani. Acestia au reusit sa se salveze. Este pentru a treia oara cand trec prin asta, din cauza vecinilor.

Pompierii au reusit sa salveze lucrurile batranilor, dar casa lor a fost distrusa in totalitate. Intre lucrurile salvate din calea flacarilor se afla si o butelie. Daca mai statea in casa numai cateva secunde, se putea transforma intr-o bomba.

Cei doi batrani si inca o persoana care locuia in casa de la care a pornit incendiul s-au intoxicat cu monoxid de carbon si au ajuns la spital.

COD PORTOCALIU de VISCOL in sapte judete din tara, valabil din aceasta noapte... Doua magazine din Mamaia au fost distruse de un incendiu puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x