Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Turiștii au făcut deja rezervare de 1 Mai. Delta și marea sunt în topul preferințelor

În procend de 90 la suta din camerele din Vama Veche au fost deja rezervate pentru weekendul prelungit de Întâi Mai. Iar jumătate din pachetele oferite de hotelieri au fost cumpărate şi în Delta Dunării. Unele pensiuni sunt ocupate 100 la 100 încă din luna ianuarie, iar turiştii sunt aşteptaţi cu mese de peşte, degustări de vin şi chiar şi de caviar.

Unele pensiuni sunt ocupate 100% încă din luna ianuarie, iar turiştii sunt aşteptaţi cu mese de peşte, degustări de vin şi chiar şi de caviar.

În Delta Dunării, la recepţiile pensiunilor telefoanele au început să sune încă de la începutul anului.

În Sarichioi o camera costă 100 de euro pe noapte, iar în atmosfera tradiţională se împleteşte discret cu aerul modern. Cafeaua are alt gust dacă e băută în foișorul de pe malul lacului Razelm, cel mai mare din Romania.

Plimbările cu barca pot ajunge de la 50 la 500 de lei în funcţie de durată. De la câteva ore, la o zi întreagă. Există şi gratuităţi o dată pe săptămână.

Un turist străin a murit, prins de o avalanşă în Munţii Făgăraş

Prețurile variază în funcție de cerințe

La pensiuni, o cameră costă în jur de 200 de lei. 65 la sută din ele sunt deja ocupate. Hotelul plutitor este o variantă inedită de cazare.

Masa pescărească pregatită de oamenii locului costă între 65 şi 80 de lei.

Ca preparate pe locul întâi este ciorba de peşte, urmează storceagul.

În Vama Veche, la malul mării, gradul de ocupare este de 90 la sută pentru 1 Mai. Staţiunea este prima pe lista preferinţelor, urmată de Mamaia Nord unde gradul de ocupare este deja de 70 la sută.

Urmăriți toată știrea prezentată la Observator 19.

Recomandari