Antena Căutare

Un alt român a devenit EROU în Italia, după ce a SFIDAT moartea pentru binele altora!

Gest eroic al unui şofer român! Un bărbat a reușit să devină cunoscut în toată Italia ca fiind un erou adevărat după ce și-a riscat viața! Povestea sa este una cu adevărat incredibilă!

Gest eroic al unui şofer român! Un bărbat a reușit să devină cunoscut în toată Italia ca fiind un erou adevărat după ce și-a riscat viața! Povestea sa este una cu adevărat incredibilă!

Bărbatul, aflat la volanul unui camion, a preferat să răstoarne intenţionat vehiculul într-un şant pentru a evita să rănească alţi oameni aflaţi în trafic.

Tânărul român şi-a dat seama că nu mai poate controla camionul în momentul în care i-a explodat un cauciuc.

În cabină cu el se mai afla un conaţional. În urma accidentului, cei doi s-au ales cu răni uşoare şi au fost transportaţi la spital cu un elicopter. Medicii au decis să îi mai ţină o perioadă de timp sub observaţie.

Presa din Italia și din întreaga lume îl laudă acum pe român și toți afirmă că este un adevărat erou care și-a riscat viața pentru binele altora!

În luna iunie, un alt român a devenit erou în Italia

Ion Dinculeasa a salvat viața unei necunoscute, fără să se gândească o clipă că ar putea să moară el! În ciuda faptului că în preajmă se aflau zeci de persoane, poate chiar sute, conaționalul nostru a fost singurul care a avut curajul să sară în apă pentru a salva femeia. Povestea este una incredibilă!

Ziua Marinei Române va fi sărbătorită în 7 orașe din țară!... Veste excelente pentru sute de mii de români! Vor avea TREI ZILE LIBERE, în luna august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x