Căutare Live

Un angajat de la Aeroportul ”Henri Coandă” a fost diagnosticat cu coronavirus

Un angajat de la Aeroportul ”Henri Coandă” a fost diagnosticat cu coronavirus, conform purtătorului de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache, care a precizat că acesta a prezentat lista persoanelor cu care a intrat în contact şi este în curs de desfăşurare o anchetă epidemiologică.

Angajatul, care, potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportului ”Henri Coandă”, lucra la un serviciu care se ocupa de asistenţa persoanelor cu mobilitate redusă, a fost confirmat cu coronavirus.

Valentin Iordache a precizat la Antena 3 că angajatul a indicat că a intrat în conctact cu alte 10 persoane şi că este în curs de desfăşurare o anchetă epidemiologică.

Până luni, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.952 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Sursa : news.ro

Încă 192 de cazuri de coronavirus diagnosticate în ultimele 24 de ore. Bilanţul îmbolnăvirilor se ridică la 1952 de pers... Dacă noi nu îi ajutăm, cine ne mai salvează? Medicii de pe ambulanțe, cu mâinile goale în fața coronavirusului: „Ne e fr...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri