Antena Căutare

Emoționant! Un băiețel de 6 ani bolnav de cancer a salvat viața a 30 de copii care sufereau de aceeași boală

Mama curajosului copilaș bolnav de cancer, Bradley Lowery, a dezvăluit recent uimitoare "moștenire" de dragoste în valoare de 3 milioane de lire, adunate pentru a salva viețile altor copilași bolnavi de cancer.

"Fiul meu curajos a plecat astăzi la 13:35, în brațele tatălui și mamei sale". Așa începe povestea emoționantă a băiețelul bolnav de cancer care a salvat alți 30 de copii, după moartea sa. Cum a fost posibil un asemenea miracol

Mama curajosului copilaș bolnav de cancer, Bradley Lowery, a dezvăluit recent uimitoare "moștenire" de dragoste în valoare de 3 milioane de lire, adunate pentru a salva viețile altor copilași bolnavi de cancer.

Emoționant! Un băiețel de 6 ani bolnav de cancer a salvat viața a 30 de copii care sufereau de aceeași boală

Gemma Lovery a înființat o fundație denumită după numele copilașului său mort, Bradley Lowery, care s-a stins din viață la numai 6 ani. Datorită fundației care a adunat bani din toată lumea pentru a salva viețile unor copii bolnavi, mama micuțului Bradley, a salvat de la moarte 30 de copii grav bolnavi de cancer.

Curajoasa lupta împotriva neuroblastomului, o tumoră canceroasă extracraniană, a impresioant milioane de oameni care au fost inspirați de determinarea lui de a lupta pâna la sfârșit

După moartea sa, Gemma a înființat Fundația Bradley Lowery, care a mobilizat milioane de oameni pentru a ajuta copiii bolnavi să beneficieze de un tratament.

Emoționant! Un băiețel de 6 ani bolnav de cancer a salvat viața a 30 de copii care sufereau de aceeași boală

În doar 18 luni, mai mult de 30 de copii au beneficiat de banii strânşi în fundaţia lui Bradley, iar unul dintre cazuri a fost chiar o fetiță cu același tip de cancer ca și el, care a intrat în remisiune în această lună.

Gemma a spus: "Mă ajută să văd alte familii care pot primi tratamentul pe care l-ar fi putut avea Bradley. Nu vreau să mai treacă nimeni prin ce am trecut eu."

"Asta ar fi vrut și Bradley. Ar spune că este bine să facem asta. Sunt mândră de ceea ce am realizat și sunt sigură că și el ar fi mândru. De aceea o fac, pentru copii și pentru el."

Mama lui Bradley povestește că va urmări cu sufletul la gură de Ziua Mamei, la Stadionul Wembley, meciul de fotbal cu echipa favorită a copilului său Sunderland AFC, în finala Trofeului Checkatrade.

Emoționant! Un băiețel de 6 ani bolnav de cancer a salvat viața a 30 de copii care sufereau de aceeași boală

În urmă cu doi ani, Bradley a fost mascota echipei Angliei atunci când s-au calificat la Cupa Mondială, cel mic mergând pe teren alături de cel mai bun prieten al său, atacantul echipei, Jermain Defoe.

Într-un interviu, jucătorul Jermain Defoe a izbucnit în plâns, menționând că „Bradley va fi mereu în inima mea", acesta considerându-l pe micuț cel mai bun prieten al său. Pe toată perioada bolii, fotbalistul și Bradley au dezvoltat o relație extrem de frumoasă și indestructibilă.

Atunci când a fost diagnosticat cu boala cruntă, părinții au început să strângă bani pentru tratamentul fiului lor, dar din păcate, a fost tardiv. Cu banii rămași, familia Lovery a ajutat alte cazuri de copii bolnavi care aveau nevoie de tratament.

Sursă: thesun.co.uk

Moarte tulburătoare la Reșița! O femeie a murit la doar 6 ore după operația de cezariană! Familia acuză medicii... Veste uriașă! Ce faci cu cardul de sănătate, după ce a expirat termenul de valabilitate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x