Antena Căutare

Un bărbat a murit pe stradă, în urma unui infarct, iar oamenii din zonă l-au jefuit. Omului i-au fost furați și pantofii din picioare 

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Madrid, Spania, a murit subit, în mijlocul străzii, după ce a suferit un infarct. Omul a fost găsit prăbușit pe caldarâm, iar oamenii legii ajunși la fața locului au descoperit că fusese jefuit.

Un bărbat a murit pe stradă, în urma unui infarct, iar oamenii din zonă l-au jefuit. Omului i-au fost furați și pantofii din picioare

Conform La Vanguardia, bărbatul în vârstă de 50 de ani ar fi suferit un infarct. Din păcate, însă, nu se știe dacă a fost cineva martor în acel moment, însă cert este că nimeni nu a alertat Ambulanța. Omul n-a avut nicio șansă de a supraviețui, întrucât a fost găsit după multe ore. Medicii ajunși la fața locului n-au avut ce să facă pentru el decât să constate decesul. De asemenea, oamenii legii au descoperit că bărbatul fusese jefuit. I se furaseră chiar și pantofii pe care-i avea în picioare, dar și un lanț pe care-l avea la gât, polițiștii descoperind acest lucru după urmele pe care le avea.

Mai mult de atât, una dintre ipotezele anchetatorilor este faptul că bărbatul ar fi suferit infarctul în momentul în care a fost jefuit. Tocmai de aceea, omul n-ar fi fost ajutat de nimeni și lăsat în stradă, timp de mai bine de două ore, până când l-a văzut un vecin care a sunat la Ambulanță.

Bărbatului i-ar fi fost furate și documentele, dar și ceasul și pantofii din picioare. Pentru că bărbatul nu avea acte asupra lor, oamenii n-au putut să-l identifice.Trupul lui neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, însă deocamdată nimeni nu a revendicat cadavrul.

ICCJ a respins cererea de reabilitare judecătorească formulată de Gigi Becali... Judecătorii iau decizia finală! Gheorghe Dincă ajunge astăzi în fața magistraților Tribunalului Olt...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x