Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Dolj: A vrut să arunce casa socrilor în aer! Un bărbat a făcut o bombă ca să se răzbune pe rude, dar a plătit scump! Ce a pățit

O explozie produsă într-o comună din Dolj a scos la iveală o poveste halucinantă şi teroarea în care trăieşte o întreaga comunitate de ani de zile. Un bărbat a vrut să se răzbune pe socri aruncându-le gospodăria în aer, dar a ajuns victima propriului plan!

Dispozitivul pe care îl construia a sărit în aer, iar în deflagraţie a fost rănit grav şi un adolescent de 15 ani. Nici reporterii Observator n-au scăpat de furia bărbatului.

UN BĂRBAT DIN DOLJ A VRUT SĂ ARUNCE ÎN AER CASA SOCRILOR

Liniştea locuitorilor a fost tulburată de o explozie puternică. Un individ ar fi vrut să se răzbune pe socri şi plănuia să le arunce gospodăria în aer. Aşa că a încercat să construiască o bombă artizanală.

citește și: Mama soacră i-a făcut-o miresei chiar în ziua nunții! Când a văzut cum s-a îmbrăcat, a suferit un șoc! „I se vede și…” - Foto

Însă planul său a eşuat în momentul în care produsele pirotehnice folosite au explodat. Deflagraţia l-a băgat în spital pe vărul său de 15 ani.

Dolj: A vrut să arunce casa socrilor în aer! Un bărbat a făcut o bombă ca să se răzbune pe rude, dar a plătit scump! Ce a pățit

Un reporter Observator a fost atacat cu pietre

Bărbatul de 37 de ani a avut la rândul lui nevoie de îngrijiri medicale. A fost internat cu arsuri la Spitalului Judeţean din Craiova, dar este în afara oricărui pericol.

citește și: Viața bate filmul! A fost anulată nunta, după ce socrul mare și soacra mică au fugit împreună

Incidentul s-a petrecut intr-o anexa gospodareasca a acestei case. Reporterii au incercat sa stea de vorba cu familia, insa au fost atacati cu pietre.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală. Dar numele individului apare şi într-un dosar penal de trafic de droguri, despre care nimeni din localitate nu vorbeşte. Toţi aşteaptă ca poliţia să intervină.

Recomandari