Antena Căutare

Un bătrân fost sfâșiat de un urs în Bistrița-Năsăud! Localnicii cer uciderea animalului

Trupul bărbatului de 70 de nai a fost găsit ieri seară pe un deal din satul Livezile, din județul Bistrița-Năsăud. Potrivit declarațiilor rudelor, bătrânul plecase de acasă ieri la prânz în jurul orei 15. Din nefericire, bărbatul nu s-a mai întors, așa că familia a alertat autoritățile.

Tragedie în județul Vrancea! Un bărbat a fost omorât de urs ziua în plină zi! Cum a încercat să se apere sărmanul bărbat înainte de a fi sfâșiat

Trupul bărbatului de 70 de ani a fost găsit ieri seară pe un deal din satul Livezile, din județul Bistrița-Năsăud. Potrivit declarațiilor rudelor, bătrânul plecase de acasă ieri la prânz în jurul orei 15. Din nefericire, bărbatul nu s-a mai întors, așa că familia a alertat autoritățile.

Unii localnici au susținut că s-au auzit țipete din zona în care a fost găsit trupul neînsuflețit al bărbatului, Punctul Pomii Găinoaie, prezentându-se imediat acolo. Ooamenii au sunat de urgență la 112, iar criminaliștii au ajuns la fața locului unde au depistat decesul.

Oamenii legii au găsit alături de bărbat o furcă, semn că acesta încercat cu ultimele puteri să se apere cu această ustensilă, dar din nefericire, nimic nu a putut sta în calea animalului înfometat.
Potrivit realitateadevrancea, localnicii și primarul vor cere Agenției pentru Protecția Mediului permisiunea ca ursul să fie împușcat.

Credit foto: descopera.ro

În anul 2018, 237.700 persoane inactive doreau să lucreze, dar fie nu căutau de lucru, fie nu erau disponibile să înceap... O elevă, bătută crunt de o colegă, la o școală din Botoșani! A lovit-o până când a scuipat sânge! Atenție, imagini tulbu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x