Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

Un copil de șase ani a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi mâncat seminţe de mătrăgună. În ce stare se află băiețelul?

Un copil de 6 ani a fost transportat la Spitalul de Copii din Iaşi, cu elicopterul, după ce ar fi mâncat seminţe de mătrăgună. În ce stare se află băiețelul?

Un copil de șase ani a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi mâncat seminţe de mătrăgună

Un băieţel de şase ani a fost transportat la Spitalul de Copii din Iaşi, cu elicopterul, după ce ar fi mâncat fructe sau seminţe de mătrăgună, după cum a declarat mama sa. Băiatul de 6 ani este din satul Tamaşi, judeţul Bacău şi a ajuns iniţial la Unitatea de Primiri Urgenţe din Bacău.

Medicul şef al UPU SMURD Iaşi a declarat că băiatul a fost transferat cu elicopterul pentru că avea nevoie de îngrijiri la Spitalul de Pediatrie de la Iaşi.

Este somnolent, tahicardic

„Copilul a ajuns la Upu la Spitalul de Pediatrie Bacău, după ce ar fi mâncat de pe câmp nişte fructe sau seminţe de pe câmp ce păreau a fi de mătrăgună, conform mamei. Este somnolent, tahicardic, şi a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Sfânta Maria Iaşi", a spus Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD Iaşi.

Mătrăguna este considerată plantă otrăvitoare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro