Un copil de șase ani a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi mâncat seminţe de mătrăgună. În ce stare se află băiețelul?

Un copil de 6 ani a fost transportat la Spitalul de Copii din Iaşi, cu elicopterul, după ce ar fi mâncat seminţe de mătrăgună. În ce stare se află băiețelul?

Un copil de șase ani a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi mâncat seminţe de mătrăgună

Un băieţel de şase ani a fost transportat la Spitalul de Copii din Iaşi, cu elicopterul, după ce ar fi mâncat fructe sau seminţe de mătrăgună, după cum a declarat mama sa. Băiatul de 6 ani este din satul Tamaşi, judeţul Bacău şi a ajuns iniţial la Unitatea de Primiri Urgenţe din Bacău.

Medicul şef al UPU SMURD Iaşi a declarat că băiatul a fost transferat cu elicopterul pentru că avea nevoie de îngrijiri la Spitalul de Pediatrie de la Iaşi.

Este somnolent, tahicardic

„Copilul a ajuns la Upu la Spitalul de Pediatrie Bacău, după ce ar fi mâncat de pe câmp nişte fructe sau seminţe de pe câmp ce păreau a fi de mătrăgună, conform mamei. Este somnolent, tahicardic, şi a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Sfânta Maria Iaşi", a spus Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD Iaşi.

Mătrăguna este considerată plantă otrăvitoare.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri