Antena Căutare

Un incendiu a cuprins un bloc din Braila!

Locatarii unui bloc din Braila au trait clipe de cosmar azi-noapte. Oamenii au fost la un pas sa moara asfixiati din vina unei vecine care a uitat o lumanare aprinsa. Apartamentul ei s-a transformat in scurt timp intr-un infern, iar fumul gros a ajuns in apartamentele vecinilor. Doar o parte dintre locatari au reusit sa iasa singuri afara. Ceilalti au fost salvati de pompieri. Si batrana care a provocat incendiul a fost salvata, dar medicii se tem ca va muri din cauza arsurilor suferite.

Cu tuburile de oxiden in spate si cu mastile pe fata, pompierii au inaintat cu greu pe holurile invaluite in fum. Abia vedeau pe unde merg, asa ca au spart geamurile de pe casa scarii, ca sa poata ajunge la apartamentul care ardea.

Se temeau ca batrana de 80 de ani care locuia acolo a murit, dar din fericire n-a fost asa. Pompierii au scos-o pe balcon si au dus-o de urgenta de la spital. Femeia are arsuri de gradul doi pe o treime din trup.

In timp ce batrana care a provocat iadul era salvata, alti pompieri au batut din usa in usa si i-au ajutat pe toti locatarii sa iasa in siguranta din locuintele care devenisera adevarate capcane ale mortii.

Oamenii cuprinsi de panica au fost nevoiti sa astepte in frig aproximativ doua ore pana s-au putut intoarce in siguranta in apartamente. Batrana de 80 de ani sufera si de cancer, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor ei de supravietuire.

Circulatia pe DN 66 va fi inchisa pentru o saptamana. Vezi care sunt rutele ocolitoare!... Branza devine un lux pentru romani! Se scumpeste cu aproape 50%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x