Antena Căutare

Un incendiu violent a izbucnit intr-un depozit de la marginea Capitalei

Interventie extrem de dificila, azi-noapte, pentru pompierii bucuresteni. Un incendiu violent a izbucnit intr-un depozit de 2.000 de metri patrati, de la marginea Capitalei. Flacarile au fost alimentate incontinuu de materialele adapostite in cladire, saltele de pat. 19 autospeciale au incercat sa tina incendiul sub control.

Incendiul a fost observat la miezul noptii, de oamenii care locuiesc in apropierea depozitului. Cele patru echipaje de pompieri sosite la interventie s-au trezit in fata unui zid de foc, intins pe o suprafata de 2.000 de metri patrati. In doar cateva minute, apa din autospeciale s-a terminat, fara ca in zona sa existe vreun hidrant.

Alte 15 echipaje au sosit in ajutor. Flacarile, alimentate de saltelele din depozit dar si devantul puternic nu putea fi tinut sub control. In scurt timp, acoperisul cladirii a cedat.

Pompierii au reusit sa tina incendiul departe de celelalte cladiri aflate in zona. Abia dupa sase ore au reusit sa stinga flacarile, dar fara sa mai poata salva ceva. Se pare ca incendiul a pornit de la un scurtcircuit, insa nu este exclusa nici varianta ca focul sa fi fost pus intentionat.

Un sofer baut a facut circ in fata Spitalului Judetean din Braila... Un bucurestean a intrat in coma, dupa un diagnostic gresit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x