Antena Căutare

Un nou scandal de discriminare la adresa românilor izbucneşte în Germania: „Polițiștii ne-au spus că atunci când apar români, să-i anunțăm!”

Un nou scandal de discriminare la adresa românilor izbucneşte în Germania. Poliţia din Leipzig le-a cerut hotelierilor să anunţe dacă au printre oaspeţi cetăţeni români.

Un nou scandal de discriminare la adresa românilor izbucneşte în Germania. Poliţia din Leipzig le-a cerut hotelierilor să anunţe dacă au printre oaspeţi cetăţeni români.

Autorităţile locale susţin că în această perioadă au loc mai multe festivaluri de muzică, iar oraşul german se umple de turişti străini care ajung ţintele hoţilor de buzunare.

În 2016 spre exemplu, 20 de infractori au fost arestaţi după ce au furat peste 50 de telefoane mobile. Iar majoritatea, spun poliţiştii, sunt cetăţeni români cu antecedente penale. Autorităţile de la Bucureşti au reacţionat dur. Ministrul pentru romanii de pretutindeni, Natalia Intotero, a caracterizat măsura drept innacceptabilă şi a precizat că Viorica Dăncila a fost informată despre această situaţie. La fel şi Ambasada României de la Berlin.

Au tăiat crengi de copaci peste copii! Minorii au fost duși de urgență la spital! Echipajul medical s-a îngrozit când i-... Secţia de Terapie Intensivă şi Centrul de Transfuzii din Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, inaugurate după lucrări de m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x