Antena Căutare

Un pilot de la TAROM, găsit vinovat pentru că a pus în pericol vieţile pasagerilor

Decizie fără precedent în România! Un pilot de la TAROM a fost găsit vinovat de judecători pentru că a pus în pericol vieţile pasagerilor.

Decizie fără precedent în România! Un pilot de la TAROM a fost găsit vinovat de judecători pentru că a pus în pericol vieţile pasagerilor.

Pilotul TAROM ar fi pus viaţa mai multor pasageri în pericol, o spune chiar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care dă astfel dreptate Autorităţii Aeronautice.

Totul s-ar fi în ianuarie 2015, când pilotul Adrian Preda a decis să aterizeze, în ciuda faptului că vremea era rea, iar vizibilitatea redusă.

Atât pilotului, cât şi copilotul acestuia, le-a fost suspendată licenţa de zbor timp de treizeci de zile de către Autoritatea Aeronautică.

Pilotul a atacat decizia în instanţă însă, potrivit judecătorilor Instanţei Supreme, Autoritatea Aeronautică a acţionat corect. Decizia este definitivă.

Ca reacţie, compania Tarom a transmis:

"Unul dintre principiile companiei TAROM este de a nu comenta asupra deciziilor justiției. In ceea ce privește cazul în discuție, subliniem că nu este unul reprezentativ pentru compania noastră. Pasagerii noștri călătoresc, zi de zi, în deplină siguranță la bordul aeronavelor noastre, este mesajul companiei aeriene."

Citește mai mult pe Observator.tv!

România, pe primul loc în Europa în topul copilăriilor nefericite... Protest inedit în faţa Spitalului Municipal Orşova! Managerul unităţii medicale a scos maşinile vechi la poartă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x