Antena Căutare

Un preot a găsit 5.000 de euro în toaleta pentru VIP-uri de pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc

Un preot care a luat parte la ceremonia desfășurată pe Câmpia Libertății din Blaj, cu ocazia vizitei Sanctității Sale Papa Francisc, a găsit un plic în care erau 5.000 de euro. Bărbatul a predat banii polițiștilor, dar până acum n-au fost revendicați. 

Un preot care a luat parte la ceremonia desfășurată pe Câmpia Libertății din Blaj, cu ocazia vizitei Sanctității Sale Papa Francisc, a găsit un plic în care erau 5.000 de euro. Bărbatul a predat banii polițiștilor, dar până acum n-au fost revendicați.

Preotul s-a numărat printre invitații speciali la ceremonia susţinută de Papa Francisc pe Câmpia Libertăţii din Blaj, care a avut loc, duminică. La un moment dat, el a observat, căzut pe podea, un plic, în toaleta la care aveau acces doar o parte dintre invitaţii la eveniment amplasată special pentru VIP-uri.

Citește și: Ce a făcut Papa Francisc la întoarcerea din România. Tradiția pe care o respectă de mic

Văzând că în plic se afla o sumă importantă, mai exact 5.000 de euro, preotul l-a predat imediat poliţiştilor care asigurau ordinea, iar aceştia au început cercetările pentru a afla cine a pierdut banii.

IPJ Alba confirmă că o persoană din rândul pelerinilor prezenţi la ceremonie a găsit şi a predat poliţiştilor respectivul plic cu bani iar suma nu a fost încă revendicată.

Citește și: Scene uluitoare la plecarea Papei Francisc din România! Klaus Iohannis, dat la o parte de lângă Suveranul Pontif – Video

”A fost, duminică, într-un anumit loc de pe Câmpia Libertăţii din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, un plic ce conţinea o sumă de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informaţii despre acesta şi despre. Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, a declarat Luminiţa Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, conform Mediafax.

Amenzi de mii de lei pentru românii care nu distrug ambrozia! Planta provoacă reacții alergice puternice... Mamă băgată în fântâna adâncă de cinci metri de fiul bolnav psihic. Bărbatul s-a aruncat apoi după ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x