Antena Căutare

Un preot din Constanța este acuzat că face îmbălsămări în garaj: "Vedem coșciuge"

Un preot îmbălsămează morţi în garajul casei parohiale din Constanţa. Este acuzaţia lansată de vecinii săi care spun că trebuie să îndure mirosuri insuportabile. Localnicii susţin că au văzut sicrie cu trupuri neînsufleţite şi au fotografiat maşinile mortuare care intră în garaj.

Un preot îmbălsămează morţi în garajul casei parohiale din Constanţa. Este acuzaţia lansată de vecinii săi care spun că trebuie să îndure mirosuri insuportabile.

Localnicii susţin că au văzut sicrie cu trupuri neînsufleţite şi au fotografiat maşinile mortuare care intră în garaj. Scandalul a ajuns până la Arhiepiscopia Tomisului.

Cei care locuiesc la periferia oraşului Constanţa spun că, încă de astă vară, trăiesc un coşmar. Un miros insuportabil vine dinspre casa parohială. Bănuiesc că în garaj se fac îmbălsămări.

Au anunţat poliţia, dar agenţii n-au găsit nimic în neregulă când au cercetat casa. Totuşi, oamenii au făcut fotografii cu sicriele aduse pe strada lor.

Unii se tem că rezidurie rezultate de la eventuale îmbălsămări ajung în canalizare.

Casa parohială aparţine unui preot care este şi administrator al firmei de servicii funerare Lumina, înfiinţată de Arhiepiscopia Tomisului. Preotul a refuzat să comenteze situaţia. Iar un angajat se arăta astăzi revoltat.

Casa mortuară ar trebui să funcţioneze doar ca depozit, spun oficialii Bisericii de la malul mării. Asta pentru că spaţiul e declarat ca depozit, nu există autorizaţii de la Direcţia de Sănătate Publică pentru îmbălsămări.

Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică s-a autosesizat din oficiu şi echipe mixte sunt plecate să verifice situaţia care a fost semnalată.

Şi poliţia a anunţat că va continua să monitorizeze activitatea casei mortuare.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Doliu în muzica românească! Un apreciat cântăreţ de folclor a murit, după o grea luptă cu cancerul... 200 de pompieri au acționat! Incendiul de la depozitul de uleiuri şi vopsea ar fi putut provoca o tragedie în Sibiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x