Antena Căutare

Un preot din Constanța este acuzat că face îmbălsămări în garaj: "Vedem coșciuge"

Un preot îmbălsămează morţi în garajul casei parohiale din Constanţa. Este acuzaţia lansată de vecinii săi care spun că trebuie să îndure mirosuri insuportabile. Localnicii susţin că au văzut sicrie cu trupuri neînsufleţite şi au fotografiat maşinile mortuare care intră în garaj.

Un preot îmbălsămează morţi în garajul casei parohiale din Constanţa. Este acuzaţia lansată de vecinii săi care spun că trebuie să îndure mirosuri insuportabile.

Localnicii susţin că au văzut sicrie cu trupuri neînsufleţite şi au fotografiat maşinile mortuare care intră în garaj. Scandalul a ajuns până la Arhiepiscopia Tomisului.

Cei care locuiesc la periferia oraşului Constanţa spun că, încă de astă vară, trăiesc un coşmar. Un miros insuportabil vine dinspre casa parohială. Bănuiesc că în garaj se fac îmbălsămări.

Au anunţat poliţia, dar agenţii n-au găsit nimic în neregulă când au cercetat casa. Totuşi, oamenii au făcut fotografii cu sicriele aduse pe strada lor.

Unii se tem că rezidurie rezultate de la eventuale îmbălsămări ajung în canalizare.

Casa parohială aparţine unui preot care este şi administrator al firmei de servicii funerare Lumina, înfiinţată de Arhiepiscopia Tomisului. Preotul a refuzat să comenteze situaţia. Iar un angajat se arăta astăzi revoltat.

Casa mortuară ar trebui să funcţioneze doar ca depozit, spun oficialii Bisericii de la malul mării. Asta pentru că spaţiul e declarat ca depozit, nu există autorizaţii de la Direcţia de Sănătate Publică pentru îmbălsămări.

Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică s-a autosesizat din oficiu şi echipe mixte sunt plecate să verifice situaţia care a fost semnalată.

Şi poliţia a anunţat că va continua să monitorizeze activitatea casei mortuare.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Doliu în muzica românească! Un apreciat cântăreţ de folclor a murit, după o grea luptă cu cancerul... 200 de pompieri au acționat! Incendiul de la depozitul de uleiuri şi vopsea ar fi putut provoca o tragedie în Sibiu...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x