Antena Căutare

Un tulcean a găsit forma crucii într-un cartof, în Săptămâna Luminată: „Este prima oară când mi se întâmplă așa ceva”

Un fotograf din Tulcea a avut parte de o surpriză în Săptâmâna Luminată. Bărabtul a găsit într-un cartof forma crucii și a publicat imaginile pe Internet.

Fotograful Valeriu Leonov a publicat pe contul său de Facebook o fotografie cu un cartof fiert, tăiat pe jumatate. Pentru că alimentul avea la mijloc forma crucii, acesta a ținut să împărtășească acea imagine, potrivit adevărul.ro.

Un fotograf din Tulcea a găsit semnul crucii într-un cartof

Fotograful din Tulcea a povestit în dreptul fotografiei că și-a preparat cina în a treia zi de Paște, iar când a tăiat cartoful fiert pe jumătate, a găsit semnul crucii la interior.

Vezi fotografia AICI

„Hristos a înviat! Dragi prieteni, astăzi la ora 16:30 m-am apucat să îmi pregătesc masa de seară, un ou fiert, câteva bucățele de pește afumat și un cartof fiert, de aproximativ 14 cm. Am curățat cartoful de coajă, am tăiat o bucată din el, să rămână pentru mâine, deoarece era cam măricel, iar restul l-am despicat în două părți, pe lungime. Iată ce a apărut în interiorul cartofului, este prima oară când mi se întâmplă așa ceva. Slavă Domnului!”, a scris fotograful în dreptul imaginii cu cartoful care avea semnul crucii la interior.

„Era foarte frumos decupată de parcă a fost făcută cu o dăltiță, nu era o crăpătură oarecare. Am tăiat-o exact pe mijloc, altfel nu o mai vedeam”, a mai precizat bărbatul în comentarii.

Când au văzut imaginea, mai mulți Internauți au comentat. Unii au fost bucuroși să vadă că fotograful a găsit semnul crucii într-un aliment, în timp ce alții au precizat că este vorba despre un fenomen natural.

„Ești un om credincios, crescut, educat într-o familie creștină, și Bunul ți-a trimis un semn! Hristos a Înviat! Ești un om ales de Domnul!”, a comentat cineva.

„Este un om credincios. El doar a vrut să ne ureze Cristos a Înviat în modul lui original”, a scris cineva.

„Nu-i nicio minune. A crăpat cartoful, nimic mai mult”, a comentat altcineva.

„Și uite așa se inventează închinarea la cartof. Să sperăm că nu va fi pedepsită, că cea la vițel a fost...”, a scris cineva

„Doamne ferește, să ne închinăm la cartof, dar crucea oriunde există este un simbol sfânt, este arma de luptă a creștinilor, împotriva răului”, a răspuns Leonov.

Întâmplarea a avut loc în Săptămâna Luminată, pe 18 aprilie 2023.

Și preoții spun că acest fenomen este unul natural și nu un semn divin. Fenomenul este întâlnit la legume, când acestea se usucă, fibra se deshidratează și apar diferite semne „încrustate“.

Citește și: A crezut că a dat de o creatură bizară când a spart un ou din cuib, dar a făcut o descoperire uluitoare. Ce era, de fapt, înăuntru

Izvorul Tămăduirii 2023: tradiții, superstiții și obiceiuri. Ce nu ai voie să faci pe 21 aprilie, la sărbătoarea de azi... Un bărbat de 109 ani, care încă își conduce mașina în fiecare zi, a dezvăluit secretul unei vieți lungi și fericite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x