Antena Căutare

Un vasluian si-a "parcat" masina... intr-un bar

A fost circ cu politistii, in strada, iar un vasluian a fost protagonistul. Baut bine, omul a intrat cu masina intr-un bar, unde erau cativa clienti. N-a ranit pe nimeni. Pagubele, in schimb, sunt imense.

Barbatul a recunoscut fara nicio retinere ca a baut un pahar de vin. Nu o avut nicio jena nici macar fata de politisti. S-a intors cu spatele si-a plecat spre acelasi bar in care-a intrat cu tot cu masina personala.

Pe jos se observa, de altfel, cioburile de la geamurile sparte ale usii, peste care barbatul calca nonsalant. N-a stat mult inauntru.

Jurnalistilor nu le raspunde, in timp ce incearca sa intre in masina. Dar ii raspunde agentului, care-l ia deoparte.

Masina scapata de sub control ar fi putut face victime. Norocul clientilor a fost ca a lovit mai intai autoturismul proprietarului barului.

In timp ce angajatii localului faceau curatenie, proprietarul barului a inceput sa si calculeze pagubele. Iar politistii i-au intocmit un dosar penal autorului.

Vremea se mentine racoroasa! Prognoza METEO pentru sfarsit de saptamana... Capitala, paralizata de proteste! Medicii si transportatorii au iesit in strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x