Căutare Live

Una dintre fetițele spălate pe cap cu soluție pentru oi este în comă. Otrava i-a afectat creierul, iar medicii se luptă să o salveze

Trei fetiţe au ajuns în stare gravă la spital, după ce mama le-a spălat pe cap cu o soluţie folosită împotriva căpuşelor la animale. Una dintre copile e în comă, otrava i-a afectat creierul, iar medicii fac eforturi să o salveze.

Trei fetiţe au ajuns în stare gravă la spital, după ce mama le-a spălat pe cap cu o soluţie folosită împotriva căpuşelor la animale. Una dintre copile e în comă, otrava i-a afectat creierul, iar medicii fac eforturi să o salveze.

O mamă a folosit o soluţie toxică în loc de şampon, ca să-şi spele pe cap fetele. Trei copile de 6, 8 şi 11 ani. I-a fost teamă că cele mici au luat păduchi de la şcoală şi s-a gândit că o soluţie împotriva căpuşelor la animale le-ar ajuta.

„Am folosit nişte soluţie, am făcut-o cu apă, am crezut că nu o fac prea tare, ele se tot scărpinau pe cap. Cea care e mai rău imediat a venit şi mi-a spus că o doare în piept, că e rău. Mi-am dat seama că nu e bine, am spălat-o, după aceea am trezit-o şi pe cea mică”, a povestit mama fetelor.

Cele trei fetiţe nu se mai putea ţine pe picioare. Mama a chemat ambulanţa, dar salvatorii nu au putut ajunge pâna la casa familiei, din cauza drumului.

Drumul până la casa familiei este impracticabil pentru mașini, astfel încât părinții au fost nevoiți să-și care fertițele în brațe o distanță de 3 kilometri, până în sat, unde așteptau ambulanțele.

Cele trei surori au fost duse de urgenţă la Cluj. Una dintre ele este în comă cu probleme neurologice.

„Cu manifestări respiratorii şi cu manifestări neurologice, pratic e un copil în comă care este ajutat de aparate să respire. În acelaşi timp, se administrează tratamentul care este antidotul acestei intoxicaţii”, a declarat Daniela Drăghici, medic primar pediatru.

Medicii spun că substanţa acţionează ca o otravă în cazul oamenilor. Şi la animale se foloseşte diluată şi doar la recomandarea medicului veterinar.

O decepție în dragoste ar fi provocat cele două sinucideri din Vaslui. O mamă și-a urmat fiul la moarte, la doar câteva ... Declarațiile sfidătoare ale tatălui acuzat că și-a vândut copilul în sclavie: „Era cu niște copii, se juca în curte”...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri