Antena Căutare

UPDATE FOTO! Bucurestiul, sub asediul protestelor. Sindicalistii au fortat barierele jandarmilor

Bucurestiul este sub asediu. Mii de oameni si-au petrecut noaptea pe drumuri pentru a participa la protestele organizate in Capitala. Unii au pornit inca de ieri, din timpul zilei, pentru a ajunge astazi in Capitala. Liderii sindicali spun ca 20 de mii de romani nemultumiti de masurile de austeritate ale Guvern vor marsalui astazi pe strazile Bucurestiului.

UPDATE 15.35: Protestatarii ajunsi in fata Guvernului au incercat sa forteze barierele fortelor de ordine. Mai multi oameni s-au imbrancit cu jandarmii iar din multime au fost aruncate in directia acestora mai multe obiecte contondente.



UPDATE 14:30: Protestatarii au apelat la diverse metode de protest. Unii s-au intins pe jos, in mijlocul strazii, iar altii au afisat bannere inscriptionate cu mesaje impotriva conducerii tarii.

Unii dintre manifestanti au aruncat cu oua si covrigi spre sediul Ministerului Muncii, in timp ce se indreptau in mars spre Piata Victoriei. Acestia s-au oprit in fata Ministerului si au inceput sa huiduie, in semn de protest fata de masurile de austeritate impuse de guvernanti.

UPDATE 13:15 Aproape 9.000 de sindicalisti au venit sa protesteze in Piata Revolutiei din Capitala. Liderii sindicali spun ca 20 de mii de romani nemultumiti de masurile de austeritate ale Guvern vor marsalui astazi pe strazile Bucurestiului.


Sindcialistii sunt atat din Bucuresti, cat si din alte judete ale tarii.

Cei din alte judete au venit in Capitala cu trenul sau cu autocare. Acestea din urma au ramas la intrarile in Capitala.
















VEZI AICI ZONELE DE TRAFIC AFECTATE DE MITING

Tentativa de jaf armat la un oficiu postal din Arad... NU STERGE!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x