Antena Căutare

Update / Highway to Hell - Drumarii au luat 2.500 de euro spaga de la AC/DC

UPDATE: Zece angajati ai Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara care lucreaza in Vama Nadlac si care erau de serviciu in tura in care s-ar fi cerut cate 50 de euro pentru cele 28-29 de masini din convoiul care transporta echipamentul trupei AC/DC vor fi audiati de o comisie de la Bucuresti.

Reprezentantii faimoasei formatii de rock AC/DC au sesizat autoritatile, dupa ce camioanele incarcate cu echipamentul de scena al trupei au fost oprite de drumari la iesirea din tara, in vama Nadlac, pentru a le fi verificate vignetele, iar soferilor li s-a cerut spaga circa 2.500 de euro pentru a fi lasati sa treaca in Ungaria. Motivul invocat? Vignetele erau valabile, dar nu pentru intreaga perioada cat masinile s-au aflat pe teritoriul Romaniei.

"Soferii AC/DC sustin ca au fost opriti la granita si li s-au cerut vignetele. Ei au prezentat actele, care erau in acel moment valabile. Drumarii ar fi cerut atunci vignete valabile si in perioada sederii lor in Romania, ceea ce nu e legal. Au fost 3-4 oameni care s-au dus deoparte si au inceput sa negocieze. Era vorba despre 28-29 de masini in total. In final, dupa cum se precizeaza in plangere, s-a ajuns la suma de 50 de euro pe masina. Oficialii AC/DC nu au primit in schimb niciun document", a declarat Dorina Tiron, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

CNADNR a anuntat ca a demarat o ancheta in acest caz. Conform legii, patrulele de la drumuri pot verifica in orice moment existenta vignetei, care trebuie sa fie valabila in acel moment, dar nu pot cere prezentarea vigneteleor valabile retroactiv.

AC/DC a sustinut pe 16 mai un concert la Bucuresti, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori.

Foto: www.angelismusic.com.au

Doi politisti au fost raniti in misiune in Vama Jimbolia... Inundatiile au facut primele pagube...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x